Het afgelopen jaar heb ik een coachtraject bij Anne gevolgd. Dit traject heeft tot de inzichten geleid die ik zo nodig had om weer verder te komen. Anne weet enorm goed aan te sluiten bij hetgeen op dat moment nodig of de behoefte is. Zij stelt vragen die aanzetten tot andere denkrichting(en) en kijk op zaken. Dit werkt erg verfrissend en brengt veel rust en positieve energie. Het was fijn om op deze manier en aan de hand van de afgestemde leerdoelen stappen vooruit te zetten. In de coachingsessies zit een mooie en natuurlijke opbouw. Het voelt goed om eerst even te kunnen landen en daarna over te gaan tot inzoomen. Na elke sessie is duidelijk waar de focus ligt. Dat gaf mij veel houvast om gericht aan de slag te gaan. Ik ben weer terug bij mezelf en heb daardoor een aantal mooie stappen op persoonlijk vlak en werkgebied kunnen zetten. Ik heb het gehele traject dan ook als enorm helpend ervaren. Daar waar mijn drempel om hulp te vragen vooraf hoog was, is deze nu helemaal weg. Ik zie een dergelijk traject nu als ‘goed voor jezelf zorgen’ en bewust aandacht hebben voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

- Eva, adviseur strategie -


Doordat het coachtraject in wandelvorm was in het bos gaf alleen die omstandigheid al een ontspannen fundering en ik vond de open relatie die Anne en ik opbouwden ook heel erg van meerwaarde. Ze leerde me in korte tijd goed kennen en dat ik een schriftje van haar kreeg om tijdens het wandelen dingen te kunnen opschrijven werkte ook heel goed. Ik ben echt tot mooie inzichten gekomen en het mooie is dat dat eigenlijk onbewust is gegaan. Ik merkte gewoonweg opeens dat ik me anders begon te voelen, minder benauwd en ontspannener. We hadden echt een goed doel vooraf gesteld, dat ik niet alleen bepaalde dingen zou wéten, maar dat ik dat ook zo voel. Daardoor ontstaat er zoveel meer rust, in mijn lijf ook. Als het nu toch weer eens mis gaat, dan herken ik het heel snel, waardoor ik er met meer afstand naar kan kijken, in plaats van dat het steeds onderdeel van mezelf is.

- Eveline, Coordinator Quality Assurance, Universiteit -

"Ik ben echt tot mooie inzichten gekomen"

"In de coachingsessies zit een mooie en natuurlijke opbouw"

"Ik vind het bijzonder hoe goed wandelcoaching werkt en waar ik nu sta"

Ik zat in een moeilijke periode en tijdens het traject kreeg ik ook nog eens te maken met rouw en verlies. De wandelingen en gesprekken met Anne waren erg verhelderend en hebben me echt enorm geholpen. De doelen die ik samen met Anne gesteld had, heb ik helemaal kunnen bereiken. De verbinding met Anne verliep op een hele natuurlijke en fijne manier; er was vanaf het begin een klik. Ik voelde mij altijd vrij om alles te zeggen en Anne stelde goede vragen, waardoor ik bepaalde inzichten kreeg.

Het wandelen in de mooie natuur maakte ook dat ik het hele traject als heel prettig heb ervaren. Omdat ik mijn doelen heb bereikt stopt het nu, maar ik plan graag een aantal keren per jaar een coachwandeling in, waarbij ik de dingen waar ik tegenaan loop weer kan bespreken met Anne.

-Wendy, moeder van 3 kinderen, zelfstandig onderneemster en student beroepsgoederenvervoer -

"Ik heb een coachtraject gevolg bij Anne. Het was een grote stap voor mij om naar een coach te gaan tot ik de website van Anne vond. Ik had er een goed gevoel bij en dit werd tijdens de wandelintake ook bevestigd. Ze gaf me van begin af aan al een fijn gevoel: ze straalde rust uit en fouten waren er niet. Gedurende het traject bleef dit gevoel. Naast de fijne open sfeer tussen Anne en mij, was de omgeving ook erg fijn. De wandelingen vonden plaats in het bos en de natuur werd tijdens de sessies ook gebruikt. Ik vond dit een fijne en leerzame manier.

Het coachtraject heeft me geholpen bij het stellen van doelen, zo klein/groot als ik maar wilde, bij het maken van stappen en bij het krijgen van nieuwe inzichten. Het heeft me echt geholpen!

- Lot, student -Anne kon situationeel en op mij als persoon goed aansluiten. Hierdoor kreeg ik de indruk dat ze per persoon en bij de vraag aansluit met iets dat werkt. Ik heb elke keer handvatten gekregen en heb door de coaching stappen gezet in de vraag die ik had. Anne kon met uiteenlopende methodieken mij goed coachen. Voor mij hielp het daarbij ontzettend om echt buiten te zijn en daar stappen te zetten. Ik gun anderen zeker een coachingstraject bij Anne!"

- Marjolein, onderwijsadviseur -

"Naast de fijne en open sfeer tussen Anne en mij was de omgeving ook erg fijn"

"Met uiteenlopende methodieken kon Anne mij goed coachen"De boswandelingen met Anne waren voor mij een heerlijke combinatie. Buiten zijn in het bos gaf direct een gevoel van onthaasten. De vragen en oefeningen met Anne hebben me enorm geholpen bij een aantal lastige vragen, zowel werk als prive. Het voelde nooit vervelend of teveel. Het gaf me zin en energie maar ook meer vertrouwen in mezelf. Het is verbazingwekkend wat een uurtje wandelen met je kan doen! Onze wandelingen zijn voorlopig klaar, maar een uurtje wandelen voor een goed reflectiegesprek houd ik zeker in gedachte!"

- Danielle, beleidsmedewerker -


"Wat een mooie en bijzondere ervaring!

Zelf ben ik geen persoon om tegenover iemand te zitten en te praten; tijdens het wandelen kon ik door middel van de gesprekken met Anne mijn gedachten ordenen. Bijzonder, omdat Anne kon aanvoelen welke oefeningen mij hielpen. Het gebruik van de omgeving (de natuur) en hierdoor inzichten krijgen heeft mij enorm geholpen. Ik sta een stuk positiever en meer ontspannen in het leven."
- Anoniem (zorgmedewerker) -
Anne is een fijne wandelcoach. Ze biedt goede oefeningen en stelt de juiste vragen die aansluiten bij wat ik nodig heb om verder te komen. Aan het eind van iedere wandeling had ik praktische handvatten bedacht waarmee ik gelijk aan de slag kon. Ik vond het prettig, stapje voor stapje verder. Na de laatste wandeling had ik heel helder wat ik precies wilde en had ik al een deel verwezenlijkt. Nu kan ik er zelf mee verder!

- Nora, eigenaar coach-bedrijf, Harderwijk

"Ik sta een stuk positiever en meer ontspannen in het leven"

"Na de laatste wandeling had ik heel helder wat ik precies wilde en had ik een deel al verwezenlijkt"

"De vragen en oefeningen met Anne hebben me enorm geholpen"

Copyright ©Bosbureau coaching en training

Alle rechten voorbehouden

CONTACT

                Anne Kremers

coach I wandelcoach I docent I trainerTelefoon (appje sturen mag ook)06 23366929