Over mij:


Mijn naam is Anne Kremers. Ik ben geboren en opgegroeid in Uden, Noord-Brabant. Daar ging ik naar de middelbare school en haalde ik mijn VWO diploma. Vervolgens ben ik voor mijn studie (academie voor lichamelijke opvoeding) verhuisd naar Arnhem. Om uiteindelijk nog iets noordelijkeruit te komen op de Veluwe: Apeldoorn. En hier, te midden van bos en heide, voel ik mij op mijn plek. Hier heb ik ook mijn passie, het wandelcoachen / coachen in de natuur, ontdekt.


Na mijn studie heb ik in het onderwijs gewerkt als docent bewegingsonderwijs. Vervolgens ben ik in een management functie in de non-profit sector terecht gekomen.Met vallen en opstaan heb ik het vak van manager geleerd. Het was enorm inspirerend, maar heeft ook geresulteerd in een burn-out. Uiteindelijk heb ik, na 15 jaar, ervoor gekozen om een ander pad te bewandelen. Mijn interesse in dat wat een mens drijft maakte dat ik mij ging verdiepen in het coachings vak. In 2018 heb ik een opleiding tot professioneel coach met goed gevolg afgerond*. Deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik heel graag verder wilde met het coachen.


Mijn specialisatie en passie ligt op het gebied van wandelcoaching en deze post HBO opleiding heb ik in februari 2019 met succes afgerond**. Gevolgd door de training Wandelcoaching voor Groepen en Wandelcoaching bij burn-out en stress, ook bij het Coachbureau. Om mijn kennis op peil te houden en omdat ik het heel inspirerend vind, volg ik regelmatig bijscholingen, masterclasses en intervisie bijeenkomsten.


Sinds oktober 2021 ben ik ook als docent/trainer verbonden aan de post HBO wandelcoachopleiding van Hilde Backus. Lees hier meer over deze wandelcoachopleiding.


Ik wandel zelf graag en veel en heb ervaren dat het wandelen enorm helend kan zijn. Dat ik mijn coachings skills kan gebruiken tijdens een wandelling was voor mij een openbaring. En dat het coachen in de natuur zulke prachtige inzichten geeft, had ik vroeger nooit kunnen denken. Maar het werkt echt! Ik word blij als ik met mijn clienten over de heide en in het bos struin en merk dat er allerlei mooie inzichten bij hen ontstaan. Waarmee ze zelf verder kunnen en door de bomen het bos weer gaan zien.


Mijn missie is: meer licht brengen in het leven voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Ik zie veel mensen gebukt gaan onder de veelheid aan (negatieve) gedachten, waardoor het leven zwaar voelt. Dit hoeft niet zo te zijn. Ik begeleid mensen die in plaats van lijden hun leven zelf willen gaan leiden.*certificaat Leergang Professioneel Coachen CAI; EQA geaccrediteerd certificaat
**CRKBO--geregistreerde Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau


Telefoon (appje sturen mag ook)06 23366929