Bosbureau coaching en training

door de bomen het bos weer zien

Ik organiseer ook groepswandelingen met een coachend aspect en met wisselende thema's. (individuele inschrijving of voor bestaande groepen/teams). Houd mijn facebookpagina en instagram in de gaten. Of stuur mij een mail voor meer info.


Wil je laagdrempelig kennismaken met wandelcoaching?

Dan is een groepswandeling misschien iets voor jou. Op deze pagina kondig ik de wandelingen aan. Je betaalt een laag bedrag en kunt zodoende makkelijk ervaren hoe het is om met een wandelcoach op stap te zijn. Er is op dit moment nog geen nieuwe datum voor een groepswandeling bekend.


Wat is wandelcoaching precies?  

Een coachgesprek met een extra aspect: namelijk wandelen in een natuurlijke omgeving. Als wandelcoach neem ik je mee naar buiten om daar, al wandelend, het gesprek met je aan te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat zowel het wandelen als het verblijven in de natuur ervoor kan zorgen dat een mens beter kan reflecteren op zichzelf en op de situatie. Je wordt er rustiger van en kunt helderder nadenken over de dingen. Hierdoor krijgen nieuwe inzichten ruim baan. En dat geeft lucht. Daarnaast herstelt de prefrontale cortex in je hersenen wanneer je wandelt/beweegt, wat je besluitvaardigheid ten goede komt. 

De wandelingen vinden plaats op de Veluwe (Hoog Buurlo, 't Leesten). Desgewenst en in overleg wandel ik ook met je mee in andere natuurgebieden.

In een wandelcoachtraject van ongeveer 4 wandelingen zul je:

  • meer rust gaan ervaren
  • je gedachten beter kunnen gaan ordenen
  • meer zelfvertrouwen ontwikkelen
  • beter weten waar je talenten liggen 

Kortom: je gaat door de bomen het bos weer zien!


Wil  je wat meer informatie of heb je een vraag?
Stuur me een mail met je vraag: a.kremers@bosbureau.nl 
Ik kan je tevens een flyer met tarieven toesturen.

Heb je interesse?
Ik start altijd met een (gratis) telefonische intake. Je kunt dan vertellen waar je precies tegenaan loopt. Samen bespreken we de mogelijkheden van een wandelcoach-traject. Voor deze telefonische intake maken we samen een afspraak (stuur me een mail: a.kremers@bosbureau.nl ). Zodat je op een rustig moment je verhaal kwijt kunt. En ik je wat meer over wandelcoaching kan vertellen.