Bosbureau coaching en training

door de bomen het bos weer zien

In verband met de corona crisis zal ik onderstaande aanbieding op een nader tijdstip in laten gaan. Op dit moment is wel het goed om te wandelen en buiten te zijn, waarbij je op gepaste afstand van anderen blijft. Blijf gezond en blijf in verbinding met elkaar. Sterkte voor iedereen die dat kan gebruiken.

GRATIS WANDEL-INTAKE MAART / APRIL 2020 (aanbieding is opgeschort)

In de maanden maart en april 2020 geef ik een aantal GRATIS wandel-intakes weg. Wil je hier gebruik van maken, reageer dan snel (want vol = vol) a.kremers@bosbureau.nl 
Het verplicht je tot niets en je kunt vrijblijvend kennismaken met wandelcoaching.

Wat is een wandelintake?

Voorafgaand aan een coach-traject wordt altijd gestart met een GRATIS intake gesprek. Meestal gebeurt dit telefonisch. We bespreken waar jij tegenaan loopt en ik vertel je over mijn werkwijze. Voor de maanden maart en april 2020 heb ik ruimte om een aantal intakes GRATIS wandelend in de natuur te doen. Dit betekent dat we ergens afspreken en een half uur tot drie kwartier gaan wandelen. Het voordeel van de intake al wandelend doen, is dat je meteen gaat ervaren wat wandelcoaching is en of het wat voor jou is. Je vertelt mij wat je probleem is en ik laat je kort wat zien van mijn werkwijze. En we kunnen meteen ervaren of er een klik is tussen ons. De intake (zowel telefonisch als wandelend) is altijd vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Na de intake kun je in alle rust beslissen of het bij je past en of je met mij op pad wil.Wil je laagdrempelig kennismaken met wandelcoaching?

Dan is een groepswandeling misschien iets voor jou. Op deze pagina kondig ik de wandelingen aan. Je betaalt een laag bedrag en kunt zodoende makkelijk ervaren hoe het is om met een wandelcoach op stap te zijn. De groepswandelingen hebben naast een wisselend thema meestal ook een coachend aspect (individuele inschrijving of voor bestaande groepen/teams). Er is op dit moment nog geen nieuwe datum voor een groepswandeling bekend. 
Houd mijn facebookpagina en instagram in de gaten. Of stuur mij een mail voor meer info. 


Wat is wandelcoaching precies?  

Een coachgesprek met een extra aspect: namelijk wandelen in een natuurlijke omgeving. Als wandelcoach neem ik je mee naar buiten om daar, al wandelend, het gesprek met je aan te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat zowel het wandelen als het verblijven in de natuur ervoor kan zorgen dat een mens beter kan reflecteren op zichzelf en op de situatie. Je wordt er rustiger van en kunt helderder nadenken over de dingen. Hierdoor krijgen nieuwe inzichten ruim baan. En dat geeft lucht. Daarnaast herstelt de prefrontale cortex in je hersenen wanneer je wandelt/beweegt, wat je besluitvaardigheid ten goede komt. 

De wandelingen vinden plaats op de Veluwe (Hoog Buurlo, 't Leesten). Desgewenst en in overleg wandel ik ook met je mee in andere natuurgebieden.

In een wandelcoachtraject van ongeveer 4 wandelingen zul je:

  • meer rust gaan ervaren
  • je gedachten beter kunnen gaan ordenen
  • meer zelfvertrouwen ontwikkelen
  • beter weten waar je talenten liggen 

Kortom: je gaat door de bomen het bos weer zien!


Wil  je wat meer informatie of heb je een vraag?
Stuur me een mail met je vraag: a.kremers@bosbureau.nl 
Ik kan je tevens een algemene flyer en flyer met tarieven toesturen.

Heb je interesse?
Ik start altijd met een (gratis) telefonische intake. Je kunt dan vertellen waar je precies tegenaan loopt. Samen bespreken we de mogelijkheden van een wandelcoach-traject. Voor deze telefonische intake maken we samen een afspraak (stuur me een mail: a.kremers@bosbureau.nl ). Zodat je op een rustig moment je verhaal kwijt kunt. En ik je wat meer over wandelcoaching kan vertellen.