Bosbureau coaching en training

door de bomen het bos weer zien

Ik organiseer ook groepswandelingen met een coachend aspect en met wisselende thema's. (individuele inschrijving of voor bestaande groepen/teams). Houd mijn facebookpagina en instagram in de gaten. Of stuur mij een mail voor meer info.


Wil je laagdrempelig kennismaken met wandelcoaching?

Doe dan mee met deze groepswandeling:

Ontspannen zondagochtend Boswandeling (en voor wie wil, aansluitend yoga).

Op zondagochtend 29 september a.s. organiseert het Bosbureau weer een groepswandeling. Aansluitend kun je met een yogales van Henriette Veenhuizen meedoen. Je kunt voor beide activiteiten (wandelen en yoga) apart inschrijven. Het is ook mogelijk om alleen met het wandelen of alleen met de yoga mee te doen.

Het wandelen start om 8.45 uur bij de ingang van Berg en Bosch, Asselsestraat (meedoen wandeling: € 10,-).
De yoga les start om 10.30 uur in het zaaltje aan de Asselsestraat (meedoen yogales: € 9,50).

We starten met een begeleide stiltewandeling over bospaden, waarbij de natuur wordt betrokken. Aansluitend krijg je een aantal laagdrempelige reflectievragen die je voor jezelf al lopende kunt beantwoorden. Er wordt ongeveer 1 uur in een rustig tempo gelopen. De wandeling zorgt ervoor dat je je blik verruimt (letterlijk en figuurlijk). Je komt tot rust en meer in verbinding met jezelf. Het is echt voor jezelf. We lopen met een groep, maar iedereen beantwoordt de reflectievragen puur voor zichzelf.

Wat levert het je op?
Je komt in een rustige flow en het kan maar zo gebeuren dat je verrassende inzichten krijgt.

Een heerlijk ontspannen en inspirerend begin van je zondag! 

Voor de wandeling neem je mee:

  • Makkelijk zittende schoenen waarmee je op bosgrond kunt lopen.
  • Rugzakje met flesje water.
  • Leesbril (als je deze gebruikt).
  • Regenjas; bij regen gaat de wandeling gewoon door. Alleen bij storm en/of onweer (code geel/oranje/rood) wordt de wandeling naar een ander tijdstip verplaatst.


Voor de yogales neem je mee:

  • grote handdoek.
  • makkelijk zittende kleding.

Inschrijven voor deze ochtend kan via mail: a.kremers@bosbureau.nl 

Ook als je vragen hebt of meer info wil mag je een mail sturen naar bovenstaand mailadres.


Wat is wandelcoaching precies?  

Een coachgesprek met een extra aspect: namelijk wandelen in een natuurlijke omgeving. Als wandelcoach neem ik je mee naar buiten om daar, al wandelend, het gesprek met je aan te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat zowel het wandelen als het verblijven in de natuur ervoor kan zorgen dat een mens beter kan reflecteren op zichzelf en op de situatie. Je wordt er rustiger van en kunt helderder nadenken over de dingen. Hierdoor krijgen nieuwe inzichten ruim baan. En dat geeft lucht. Daarnaast herstelt de prefrontale cortex in je hersenen wanneer je wandelt/beweegt, wat je besluitvaardigheid ten goede komt. 

De wandelingen vinden plaats op de Veluwe (Hoog Buurlo, 't Leesten). Desgewenst en in overleg wandel ik ook met je mee in andere natuurgebieden.

In een wandelcoachtraject van ongeveer 4 wandelingen zul je:

  • meer rust gaan ervaren
  • je gedachten beter kunnen gaan ordenen
  • meer zelfvertrouwen ontwikkelen
  • beter weten waar je talenten liggen 

Kortom: je gaat door de bomen het bos weer zien!


Wil  je wat meer informatie of heb je een vraag?
Stuur me een mail met je vraag: a.kremers@bosbureau.nl 
Ik kan je tevens een flyer met tarieven toesturen.

Heb je interesse?
Ik start altijd met een (gratis) telefonische intake. Je kunt dan vertellen waar je precies tegenaan loopt. Samen bespreken we de mogelijkheden van een wandelcoach-traject. Voor deze telefonische intake maken we samen een afspraak (stuur me een mail: a.kremers@bosbureau.nl ). Zodat je op een rustig moment je verhaal kwijt kunt. En ik je wat meer over wandelcoaching kan vertellen.