Bosbureau coaching en training

door de bomen het bos weer zien


Wandelen in de corona-tijd

Hoewel we nog te maken hebben met maatregelen met betrekking tot de Corona-crisis, kan er gelukkig wel gewandeld worden. Wel in iets aangepaste vorm en met in achtneming van alle voorschriften:

  • we houden minimaal 1,5 meter afstand
  • we schudden geen handen
  • hoest en nies in je elleboog
  • bij griep of luchtwegklachten: zeg de afspraak af en blijf thuis!

 

Voor iedereen die het toch iets te spannend vindt (en dat mag) om in deze tijd te gaan wandelen met een coach, is er ook een mogelijkheid om op afstand gecoacht te worden. We lopen dan ieder in onze eigen natuur/omgeving en hebben contact via facetime, whatsapp video of gewoon telefonisch. Ook deze vorm van wandelcoaching werkt! 
Wat is wandelcoaching precies?  

Een coachgesprek met een extra aspect: namelijk wandelen in een natuurlijke omgeving. Als wandelcoach neem ik je mee naar buiten om daar, al wandelend, het gesprek met je aan te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat zowel het wandelen als het verblijven in de natuur ervoor kan zorgen dat een mens beter kan reflecteren op zichzelf en op de situatie. Je wordt er rustiger van en kunt helderder nadenken over de dingen. Hierdoor krijgen nieuwe inzichten ruim baan. En dat geeft lucht. Daarnaast herstelt de prefrontale cortex in je hersenen wanneer je wandelt/beweegt, wat je besluitvaardigheid ten goede komt. 

De wandelingen vinden plaats op de Veluwe (Hoog Buurlo, 't Leesten, Hoog Soeren, Berg en Bos Apeldoorn). Desgewenst en in overleg wandel ik ook met je mee in andere natuurgebieden.

In een wandelcoachtraject van ongeveer 4 wandelingen zul je:

  • meer rust gaan ervaren
  • je gedachten beter kunnen gaan ordenen
  • meer zelfvertrouwen ontwikkelen
  • beter weten waar je talenten liggen 

Kortom: je gaat door de bomen het bos weer zien!


Wil  je wat meer informatie of heb je een vraag?
Stuur me een mail met je vraag: a.kremers@bosbureau.nl 
Ik kan je tevens een algemene flyer en flyer met tarieven toesturen.

Heb je interesse?
Ik start altijd met een (gratis) telefonische intake. Je kunt dan vertellen waar je precies tegenaan loopt. Samen bespreken we de mogelijkheden van een wandelcoach-traject. Voor deze telefonische intake maken we samen een afspraak (stuur me een mail: a.kremers@bosbureau.nl ). Zodat je op een rustig moment je verhaal kwijt kunt. En ik je wat meer over wandelcoaching kan vertellen.